Ydelser | Det praktiske i husholdningen

Vask, strygning og småreparationer af tøj

Det kan være, at især storvasken efterhånden er lidt uoverkommelig, at du kunne tænke dig at slippe for strygetøjet eller måske har du tøj liggende, der trænger til småreparationer.

Dine gardiner trænger måske til en omgang vask eller rens, men du har ikke lyst til at gå op på en stige. Jeg tager dem ned og sørger for, at de kommer til rens, eller jeg vasker og stryger dem for dig og hænger dem op igen.

Indkøb

Der kan være tale om både indkøb af dagligvarer og de større indkøb af fx hårde hvidevarer og research forud for indkøb.

Madlavning og servering

At spise har betydning for vores velvære og helbred og er en hyggestund, især hvis man er flere. Med tiden kan det blive en udfordring at få lavet mad og spist tilstrækkeligt, især hvis man er alene.

Jeg kan lave mad til dig fra bunden og vi kan evt. spise sammen. Jeg kan også anrette og servere den mad du eventuelt får leveret af kommunen.

Sølvtøjet

Måske du har sølvtøj liggende, du gerne vil bruge, men som trænger til en omgang pudsemiddel og knofedt.

Oprydning

Har du mange ting i skabe og skuffer du kan tænke dig at få ryddet ud i? Jeg hjælper dig med at tømme og rengøre skabene, sætte det der skal beholdes på plads og endelig køre de kasserede ting til genbrug eller på genbrugsstationen.