Om

Om Marianne

Jeg hedder Marianne Handler, og jeg brænder for at hjælpe ældre og være med til at gøre hverdagen lettere og mere tryg for dig eller dine pårørende, når dagligdagens opgaver begynder at blive tunge og uoverkommelige. Opgaver, det er vigtigt at få løst, og som kan have betydning for den gode hverdagsfølelse. Læs om hvad jeg tilbyder her

Min base

Min base er min bopæl i Gladsaxe og min tilknytning til den nordlige del af Storkøbenhavn er stærk. Som barn boede jeg i mange år i Gentofte, gik på Skovgårdsskolen, og er student fra Gammel Hellerup Gymnasium. I studieårene arbejdede jeg på Ordrup Apotek, hvor jeg i sommerferierne blandt andet bragte medicin ud til kunder, der havde svært ved selv at komme på apoteket. Senere har jeg i mange år arbejdet i Lyngby-Taarbæk. Læs historien bag mit firma her

Lidt om min baggrund
  • Uddannet husholdningslærer
  • I en årrække skribent på Pensionisternes Samvirkes blad ”God Tid”
  • I mange år lærer og vejleder på forskellige uddannelser
  • Adskillige års administrativ erfaring som sekretariatsleder og ledelsessekretær, i den forbindelse stor erfaring med kontakt til offentlige myndigheder
  • Bred erfaring med IT, blandt andet som superbruger
  • I en årrække besøgsven gennem Røde Kors
Hvad du kan forvente

Forvent ydelser skræddersyet til dig eller dine pårørende og leveret med pålidelighed, fleksibilitet, humor og som en selvfølge i fortrolighed og altid af den samme person, mig. Kontaktoplysninger finder du her

Kunderne siger:

Birgit, Århus

Min mor på snart 96 bor i eget hjem, og vil egentlig helst blive der. Hun får ca ½ times rengøring fra kommunen hver 14. dag, og det er slet ikke nok. Desuden trænger hun også til, at der kommer en og snakker med hende, køber ind for hende og ledsager hende til lægebesøg og lignende.
Alt det og meget mere kan Marianne. Desuden er hun ualmindelig sød og omsorgsfuld. Det er en stor lettelse for mig, som bor i Jylland, og derfor ikke bare kan komme forbi. Og min mor er glad for og tryg ved Marianne.

Lise, Skovlunde

I snart et år har Marianne besøgt min mor to gange om ugen. Min mor er 94 år, bor på et plejecenter, har Alzheimers, er næsten blind, og hører dårligt. Marianne har den tid, omsorg og empati, som ældre, og ikke mindst demente har brug for. Hun læser, synger, siger rim, remser og ordsprog, og hygger med kaffe o.s.v. med min mor. Samtidig kan hun se, hvis min mor trænger til et krøllejern i håret, eller at hun trænger til, at få skiftet noget snavset tøj. Vi har ydermere erfaret, at min mor er blevet bedre til at huske, og kan tale mere sammenhængende, fordi hun bliver stimuleret oftere. Familien sætter virkelig pris på Marianne, og vi får altid en sms om besøget, og det er meget betryggende. Vi vil meget nødig undvære Marianne.

Birthe, Hellerup

I over ½ år har Marianne været min stabile hjælper og sparringspartner. Når ens pårørende, forståeligt nok, har travlt med deres eget, er det godt at kunne vende nogle af dagligdagens spørgsmål og udfordringer med en anden og være to om forskellige opgaver, også når de fysiske kræfter ikke altid rækker. Til hver aftale har jeg forberedt, hvad vi sammen skal foretage os. Opgaverne dækker stort set alle de ydelser, Marianne tilbyder. Hun kommer altid punktligt og med godt humør og er derfor blevet helt uundværlig for mig

Hanne 83 år, Frederiksberg

Mine gardiner trængte til rensning, men jeg har ikke mod på at gå op på en stige længere. Jeg kontaktede Marianne, som tog gardinerne ned, kørte dem til rens, hentede dem nogle dage senere og satte dem op igen. Samtidig fik vi på Mariannes initiativ i fællesskab vasket mine persienner. Nej, hvor det alt sammen pyntede, og vi hyggede os samtidig og snakken gik. Jeg har anbefalet Marianne til andre, der kunne have samme behov.

Marie 90 år, Taastrup

Med jævne mellemrum har jeg samlet lidt forskelligt sammen, jeg har brug for hjælp til og kontakter Marianne, som altid kommer med godt humør. Det kan være computeren eller telefonen, der driller. Oprydning i skuffer og skabe og bortskaffelse af fx tøj til genbrug og affald til genbrugsplads. En tur i Ikea eller Elgiganten. Læsning og tolkning af papirer fra det offentlige. Ofte får vi også en bid mad og snakken går.

Janne 65 år, Søborg

Jeg er efterhånden blevet utryg ved at gå i kælderen efter min scooter og tage ud alene. Jeg havde ikke været ude i knapt ½ år, da jeg fik kontakt til Marianne. Nu kommer hun hver 14. dag. Jeg kører på min scooter og Marianne cykler. Det fungerer rigtig fint og det er rart at komme ud og mærke vind og vejr og selv handle i butikker igen. Marianne har også ledsaget mig til læge. Marianne giver præcis den tryghed, jeg har brug for. Er der tid til overs hjælper Marianne mig med forskellige praktiske ting, fx strygning og lidt rengøring, mens vi snakker om løst og fast.

Kirsten 75 år, Frederiksberg

Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at bruge min mobiltelefon og min computer. Via min datter fik jeg kontakt til Marianne, som på sine jævnlige besøg med stor tålmodighed og godt humør er i fuld gang med at lære mig at blive mere fortrolig med min telefon, fx sende SMS og MMS. Næste step bliver min computer. Marianne har også gjort min lille have forårsklar, plantet blomster og hjulpet mig med at få gardiner taget ned til vask. Vi hygger os sammen og snakker godt over den kop te, vi altid får. Jeg har anbefalet Marianne til mine naboer.

Merete, Klampenborg

Min mor er 89 år, bor i eget hjem og afventer en plejebolig. Kommunens personale bakker fint op med pleje og mad. Efter at vi har truffet aftale med Marianne om at komme to gange om ugen, er der nu også blevet tid til den form for samvær, der skaber ro og struktur i hverdagen. Lige hvad vi havde brug for.