Kunderne siger

Birgit, Århus

Min mor på snart 96 bor i eget hjem, og vil egentlig helst blive der. Hun får ca ½ times rengøring fra kommunen hver 14. dag, og det er slet ikke nok. Desuden trænger hun også til, at der kommer en og snakker med hende, køber ind for hende og ledsager hende til lægebesøg og lignende.
Alt det og meget mere kan Marianne. Desuden er hun ualmindelig sød og omsorgsfuld. Det er en stor lettelse for mig, som bor i Jylland, og derfor ikke bare kan komme forbi. Og min mor er glad for og tryg ved Marianne.

Lise, Skovlunde

I snart et år har Marianne besøgt min mor to gange om ugen. Min mor er 94 år, bor på et plejecenter, har Alzheimers, er næsten blind, og hører dårligt. Marianne har den tid, omsorg og empati, som ældre, og ikke mindst demente har brug for. Hun læser, synger, siger rim, remser og ordsprog, og hygger med kaffe o.s.v. med min mor. Samtidig kan hun se, hvis min mor trænger til et krøllejern i håret, eller at hun trænger til, at få skiftet noget snavset tøj. Vi har ydermere erfaret, at min mor er blevet bedre til at huske, og kan tale mere sammenhængende, fordi hun bliver stimuleret oftere. Familien sætter virkelig pris på Marianne, og vi får altid en sms om besøget, og det er meget betryggende. Vi vil meget nødig undvære Marianne.

Hanne 88 år, Gentofte

Marianne er kommet hos mig gennem flere år, er et frisk pust i min hverdag og en god sparringspartner om stort og småt. Hun er god til at lytte, og så er hun god til at fastholde mig i de opgaver, jeg ønsker løst. Marianne har hjulpet mig med min computer med fx at blive bedre til at bruge min mail og med på internettet fx at bestille rejsekort, købe tøj og støvsugerposer. Marianne hjælper mig med at hente pakker og aflevere dem igen, hvis en vare skal returneres. Hun har været med på Borgerservice og hjulpet mig med at håndtere overgangen til MitID. Har ledsaget mig trygt hjem fra lægebesøg flere gange. Jeg ser altid frem til Mariannes besøg.

Hanne 83 år, Frederiksberg

Mine gardiner trængte til rensning, men jeg har ikke mod på at gå op på en stige længere. Jeg kontaktede Marianne, som tog gardinerne ned, kørte dem til rens, hentede dem nogle dage senere og satte dem op igen. Samtidig fik vi på Mariannes initiativ i fællesskab vasket mine persienner. Nej, hvor det alt sammen pyntede, og vi hyggede os samtidig og snakken gik. Jeg har anbefalet Marianne til andre, der kunne have samme behov.

Marie 90 år, Taastrup

Med jævne mellemrum har jeg samlet lidt forskelligt sammen, jeg har brug for hjælp til og kontakter Marianne, som altid kommer med godt humør. Det kan være computeren eller telefonen, der driller. Oprydning i skuffer og skabe og bortskaffelse af fx tøj til genbrug og affald til genbrugsplads. En tur i Ikea eller Elgiganten. Læsning og tolkning af papirer fra det offentlige. Ofte får vi også en bid mad og snakken går.

Ægtepar, Gentofte

Marianne Handler´s alsidige assistance har vi haft stor glæde af i nu halvandet år. Hun er ikke bange for at tage livtag med – næsten – alle opgaver såsom at pudse vinduer, fjerne ukrudt, rydde op, sortere affald, køre på genbrugspladsen, købe ind, klippe hår samt hjælpe med IT-udfordringer. Marianne kommer også selv med forslag til relevante opgaver. Så for os, et ægtepar i Gentofte og begge i slutfirserne, er hun virkelig et fund.

Kirsten 75 år, Frederiksberg

Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at bruge min mobiltelefon og min computer. Via min datter fik jeg kontakt til Marianne, som på sine jævnlige besøg med stor tålmodighed og godt humør er i fuld gang med at lære mig at blive mere fortrolig med min telefon, fx sende SMS og MMS. Næste step bliver min computer. Marianne har også gjort min lille have forårsklar, plantet blomster og hjulpet mig med at få gardiner taget ned til vask. Vi hygger os sammen og snakker godt over den kop te, vi altid får. Jeg har anbefalet Marianne til mine naboer.

Merete, Klampenborg

Min mor er 89 år, bor i eget hjem og afventer en plejebolig. Kommunens personale bakker fint op med pleje og mad. Efter at vi har truffet aftale med Marianne om at komme to gange om ugen, er der nu også blevet tid til den form for samvær, der skaber ro og struktur i hverdagen. Lige hvad vi havde brug for.